B&B, motellit,
Bed & Breakfast Korsman
B&B Korsman Hanko on uusi, tunnelmallinen yhdeksän huoneen bed & breakfast aivan Hangon historiallisen Kylpyläpuiston kyljessä. Kaikki palvelut, kuten kaupat, rannat ja ravintolat, sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

Vastaremontoidut, raikkaat huoneet tarjoavat levähdyspaikan vieraillemme. 1930-luvulla rakennetussa ainutlaatuisessa kivitalossa pääset nauttimaan hotellihuoneiden rauhallisesta tunnelmasta. Laadukas ja runsas aamiainen kuuluu huoneiden hintaan.
Meille B&B Korsmanissa palvelun korkea laatu ja asiakkaiden viihtyvyys ovat tärkeitä. Haluamme tarjota sinulle lämpimän ja mieleenpainuvan kokemuksen pienessä hotellissamme.
Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi vieraaksemme ihanaan Hankoon!
Kirsi, Dominic, Janne ja Päivi
Korsmaninkatu 46, 10900 HANKO
info@korsmanhanko.fi
+358 (0)50 339 0227

Bed & Breakfast Villa Aurora
Majoitusyritys myy majoituspalvelua sekä tuottaa oheispalveluja kuten esim. opas- ja kuvauspalveluja. Lisäksi erilaiset teematapahtumat ja -illat ovat ohjellmistossa. Huoneet, joita on seitsemän ovat kahden hengen huoneita, joista on puutarha- tai puistonäkymät. Kaikissa huoneissa on oma suihku/WC. Villa Aurora voi majoittaa myös liikuntaesteisiä, sillä kiinteistö on esteetön ja varustettu mm. hissillä. Rakennuksessa on myös erillinen suihku ja WC liikuntaesteisset huomioon ottaeen. Toiminta on ympärivuotista.
Vartiovuorentie 4, 10900 Hanko
villaaurorahanko@gmail.com
+358 44 970 3750

Villa Garbo
Bed & Breakfast Villa Garbo
Kotoisa majoitusliike keskustassa, rautatieaseman läheisyydessä. Eritasoisia huoneita, joissa osassa on oma wc, suihku ja TV. Yhdessä huoneessa oma aurinkoparveke. Yhteisissä tiloissa keittomahdollisuus ja takka. Vehreä piha ja grilli vieraiden käytettävissä. Wi-fi. Vuokrapyöriä. Kysy myös loma-asuntoja keskustassa ja hirsimökkiä Hankoniemellä. Ylellinen Regatta Suites, vuonna 2017 valmistunut korkeatasoinen loma-asunto upealla sijainnilla meren äärellä, vierasvenesataman välittömässä läheisyydessä. Laadukkaasti varusteltu keittiö ja kylpyhuone, Wi-Fi.
Esplanadi 84, 10900 Hanko
+358-(0)40-542 1732
info@villagarbo.fi

B&B Villa Solgården
Bed & Breakfast majoitus aikuiseen makuun uudistetussa, 1904 rakennetussa villassa, kauniissa kylpyläpuistossa. Villa Solgårdenissa on 13 viihtyisää kahden hengen huonetta, joissa WC:t ja suihkut käytävällä. Erillisessä piharakennuksessa Lilla Solgårdenissa löytyy 3 kpl kahden hengen huonetta, joissa WC ja suihku huoneissa. Kahdessa huoneessa myös keittonurkkaus. Aamiainen sisältyy hintaan.
Tähtikuja 4. 10960 Hanko
+358 40 18 2323 3
hankosolgarden@gmail.com

Viking Motel
Viikinkityyliin sisustettu motelli Hanko Pohjoisessa. Vuodepaikkoja 30, ja niiden lisäksi kaksi neljän hengen mökkiä. WC- ja suihkutilat yhteiskäytössä. Motellissa on hieno 20 henkilön sauna, joka on vuokrattavissa erikseen. Polkupyörävuokraus 10 euroa/pvä. Huonehintaan sisältyy aamiainen. Check-in vuorokauden ympäri. Auki ympäri vuoden.
Lasitehtaankatu 6, 10960 Hanko
+358 40 5163837
motel@vikingmotel.fi

Pensionat Tellina & Thalatta
Idyllinen huvila meren rannalla palveluiden läheisyydessä. Pensionat Tellinaan kuuluu lisäksi Villa Thalatta. Erityylisiä huoneita, joista osalla merinäköala ja oma suihku. Villa Tellina on Hangon vanhin pensionaatti. Meriaamiainen tarjoillaan huvilan valoisassa aamiaissalongissa. Noudatamme kestävän kehityksen ja ekologisuuden periaatteita, pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon aurinkoenergiaa.
Appelgrenintie 1-2, 10900 Hanko
+358 19 248 6356
info@tellina.fi

Vieraskoti FolkiaCenter
Radan pohjoispuolella, puiston ja ruokakaupan lähellä sijaitseva vieraskoti, jossa eritasoista majoitusta. Suuri pihapiiri. Vieraiden käytössä erillisestä maksusta sauna- ja kokoustilat. Majoituspaikka sopii myös liikuntaesteisille. Yhteisissä tiloissa keittomahdollisuus. A-huoneissa wc- ja suihkutilat. B-huoneissa wc- ja suihkutilat yhteiskäytössä. Huonehintaan sisältyy aamiainen. Vieraskodilla on toistaiseksi ainoastaan 3 huonetta vuokrattavana. Muissa tiloissa toimii päiväkoti arkisin klo 6.30-17. Silloin on talossa sekä pihalla enemmän ääniä ja liikettä.
Esplanadi 61, 10900 Hanko
+358 (0) 50 358 7987
nfo@folkiacenter.fi