Hotellit

Hotellit


HOTEL BULEVARD HANKO
Mutkaton Hotel Bulevard Hanko on aivan veden äärellä ja keskellä kaupunkia.
Hotel Bulevard sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa Hangon keskustassa. Se tarjoaa ilmaisen WiFin, ilmaisen pysäköinnin ja huoneita, joissa on suomalaisten suunnittelijoiden inspiroima yksilöllinen 1960-luvun sisustus. Rantaan on 100 metrin matka.
Bulevardi 8, 10900 Hanko
p. +358 44 988 0996
info@hotelbulevard.fi

REGATTA SPA HOTEL
HERE’S TO THE GOOD LIFE
Regatta SPA Hotelin tyylikkäät huoneet ja ainutlaatuiset sviitit, korkeatasoiset ravintolat sekä ylellinen Regatta SPA -kylpylä kutsuvat sinut kohottamaan maljan elämälle Hangon paraatipaikalla, meren äärellä. Rakkaudella entisöidyssä, arkkitehti Lars Sonckin suunnittelemassa jugend-hotellissa ja elegantissa SPAssa kohtaavat vanha ja uusi Hanko.
Torikatu 2, 10900 Hanko
p.  +358 19 248 6491
info@hotelregatta.fi

Rantahotelli Sjömansro
Sjömansron uusitut majoitus- ja kokoustilat sopivat monien eri tapahtumien pitopaikaksi, sekä organisaatioille että yksityisille. Sjömansro toimii itsepalveluperiaatteella, asiakkaat hoitavat oleskelunsa aikana kaiken itse, myös siivouksen. Toiminta on ympärivuotista. Sjömansro sijaitsee meren äärellä, luonnonkauniissa Lappohjan kylässä, Hangon ja Tammisaaren puolessa välissä. Kahden hengen huoneita, joissa on keittiö, wc ja suihku. Wifi. Ruokatarjoilu ryhmille.
Satamatie 38-40, 10820 Lappohja
hotelsjomansro@gmail.com

HOTELLI VILLA MAIJA
SULJETTU TOISTAISEKSI PERUSKORJAUKSEN JOHDOSTA
Villa Maija tarjoaa ainutlaatuista huvilamajoitusta Hangossa – menneen maailman tunnelmaa nykyajan mukavuuksin. Majoituksen lisäksi Villa Maija antaa myös erinomaiset puitteet pienimuotoisille perhejuhlille ja erilaisille yritystilaisuuksille.
APPELGRENINTIE 7, 10900 HANKO
p. +358 50 505 2013
info@villamaija.fi